lördag 30 januari 2016

Dagens utsikt


Kommer ni att tröttna på mig och mina utsikter? Det är okej.

Själv är jag just trött. Jag har varit lite låg och energilös sedan vi kom hit till Lanta. Det är jobbigt när allt jag tänker på är att jag måste vara glad och tacksam för att vi äntligen är här! Kanske är det lite antiklimax. Har längtat så länge, och nu... är vi här. Idag är planen att bara vila. Det ska jag nog greja. Jag är redan inne på min andra bok vilket känns otroligt lovande. Jag har saknat läsningen i mitt liv. 

1 kommentar:

Lisa sa...

Kanske känns det bara som det ska vara, och inte överväldigande och klimaxigt? Det är ju bra på sitt sätt då. Och så har det ju varit rätt mycket på slutet... Kanske typiskt början-på-semester-syndrom, där det tar minst en vecka bara att vila upp sig och komma i harmoni.
Oavsett vilket så hoppas jag att du snart landar och hittar energin. Klart njutningsfullt ser det ut!
Förresten - jag försöker också hitta läsningen. Pushas extra av nystartad bokklubb, men de förklädda kvinnorna i Kabul och expeditionen verkar båda lovande - och är nog något för dig också!