fredag 22 januari 2016

Chong Kneahs och Bayan Temple

Alltså, det finns för lite tid att skriva! Men det kanske inte heller är fokus heller de här dagarna. Idag åkte vi ut på en båttur ut till Chong Kneahs, de flytande byarna.


Julias kommentar om hur det är att vara i Kambodja? "Det är för mycket folk och jag vill hjälpa alla. Men det går inte hjälpa alla för jag har inte så mycket pengar." Jag kunde inte säga det bättre själv.


Vi stannade till vid en av skolorna för att lämna en stor kartong med nudlar som vi köpte på "Community Market", där 35 procent av intäkterna går tillbaka till byn. Två bra saker i en alltså. Nelly gjorde succé bland skolbarnen! Och så sjöng vi för varandra: skolbarnen sjöng "We wish you a merry christmas", och Sebbe + Jullan sjöng "Ja må han leva". Uppskattat hos alla inblandade!


Kvällen avslutade vi på Bayan Temple (välkänt för sina vackra stenansikten), där jag släpade runt på två av mina favoritsaker: en styck Nelly och en tung kamera. 

Jag ska försöka sova tidigt - i morgon lämnar jag T och kidsen för att ge mig ut och se solen gå upp över Angkor Wat. Tjohooo!

1 kommentar:

Monica sa...

Så roligt det är att följa era äventyr!