torsdag 29 oktober 2015

Att gå tillbaka tre år i tiden

Jag håller på att kika igenom en massa gamla kort för att en gång för alla framkalla bilder till Julias och Nellys album. Sebastian har två stycken, scrappade i bästa pysselanda, med massor av text och fina foton. Det märktes att jag bara hade ett barn och mycket tid om dagarna... Mina fotomappar är, tro det eller ej, prydligt organiserade efter år och månad. I oktober för tre år sedan såg mitt liv ut ungefär så här:


Badminton! Åh, jag saknar verkligen kvällarna i badmintonhallen. Just nu är det riktigt risigt på träningsfronten överlag. Men, det finns storslagna planer inför framtiden, håll ut!


Kändismingel! I början av min "bloggkarriär" blev jag eld och lågor när jag fick blogginbjudningar till lyxiga event där man träffade KÄNDISAR - här min namne Annika Duckmark. (Och ja, det står en lättklädd tjej i bakgrunden, vilket i sig är märkligt. Här var vi på något slags jubileum för en underklädesaffär där någon kom på den briljanta idén att ha livs levande underklädesmodeller så att man kunde se hur kläderna såg ut på en riktig kvinnokropp.) Numera håller jag mig mest till resemingel.


Brunchbjudningar! Huset vi hyrde i Stuvsta var som byggt för bjudningar av olika slag. Jag älskar att äta brunch, gärna i sällskap av goda vänner.


Utelek! Att ha en stor altan och trädgård var fantastiskt. Det var bara öppna dörren och låta barnen springa ut på baksidan och röja loss. Vilka miniknattar, tänk att de har varit så små.

1 kommentar:

Monica sa...

Jag älskar nostalgi!