måndag 5 oktober 2015

Äntligen Cocktailparty!


För ganska exakt tre år sedan var jag och Tobias på en weekend i Köpenhamn. De hade fantastiska reor när vi var där. Jag som sällan shoppar kunde inte värja mig, utan gick loss bland reahyllorna och köpte i princip på mig en helt ny jobbgarderob. Välbehövligt efter två graviditeter. På en av galgarna hittade jag den här Soaked By Luxury-klänningen som jag blev helt kär i. En cocktailklänning, inte speciellt användarvänlig alltså. Mitt hjärta vann över förnuftet, och jag köpte till slut klänningen med hoppet om att en dag bli bjuden på ett cocktailparty.

Klänningen har hängt oanvänd i min garderob i tre år. Men plötsligt händer det! En inbjudan till ett cocktailparty i Täby. It was made to be! I lördags fick jag äntligen damma av min klänning och gasa iväg till Täby. Som den småbarnsmamma jag är målade jag naglarna i bilen innan jag körde i väg och hann nästan precis i tid.

Det blev en lyckad kväll där jag fick lyssna på min beskärda del av skvaller från kändisvärlden, avnjuta en fantastisk dessertbuffé, dricka goda cocktails - men framförallt uppdatera mig om livet med en fin kursare som jag inte har träffat på tio år.

4 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Smashing! Förstår att du slog till och vad härligt att det äntligen blev läge att använda den. :)

FREEDOMtravel sa...

Jättesnygg klänning! Man blir alltför sällan bjuden på coctailpartyn...!!

Monica sa...

Så snygg du är! Jag är avundsjuk på dina ben.

Annika/Resfredag sa...

Tack hörrni, vad glad jag blir! I dag är jag tillbaka i trasiga mjukisbyxor...