tisdag 15 september 2015

Regn hos mig


Hur konstigt det än må låta har jag längtat efter det här. Att vakna upp till höstrusk och regn. Få iväg de stora barnen till skolan för att sedan återvända till min trygga bubbla med Nelly.

Jag har hunnit vara fantastiskt effektiv i dag, trots att klockan inte ens är 09:30. För Sebbe väntade skolfotografering - vilket innebar att en klippning hade efterfrågats av lille herrn. Och i bland fungerar jag ju så med deadlines, att jag skjuter lite på dem... Det var knappt, men till slut stod det en nyklippt och vattenkammad liten ettagluggare på väg till skolan. Däremot undrar jag hur frisyren kommer se ut på fotona. De har, som alltid, lyckats pricka in tiden för fotografen direkt efter gymnastiken. Jaja. Vi ska bara leva med de där korten resten av livet!

Resten av dagen kommer att innehålla pianolektion (Sebbe), hämtning av Julia, ta itu med ett tvättberg, våndas över vad som ska serveras till middag, köra ett träningspass från boken Lofsans Mammaträning och sedan gå på föräldramöte (Julia).

Tänk. Nu är jag en av de där mammorna som jag lite föraktfullt undrade hur de lyckades fylla en hel dag utan att gå till ett "riktigt" jobb. Nu vet jag!