söndag 13 september 2015

Hur tänkte jag nu?


Min nya golfbag. Två tusen kronor, aka en weekendresa till Paris. Ångesten! När jag var liten räknade jag spenderade pengar i tuggummin ("jag hade fått typ 300 bugg för den här tröjan!"), men nu handlar de flesta inköp om förlorade biljettpengar.

Å andra sidan var det jätterea på golfbutiken Dormys, och ser man på livet långsiktigt inser jag att många, många timmar kommer att spenderas på golfbanan tillsammans med Tobias.

I torsdags körde vi en premiärrunda på lunchen: jag, Tobias och Nelly. Hur det gick? Nja, det finns förbättringspotential om vi säger så. Men takterna från när jag tog grönt kort för en hel massa år sedan är inte helt borta. Det finns hopp!

(Tittar ni noga på bilden ser ni spår av Pepsi Max. De där spåren finns utplacerade lite överallt här i huset, i går pantade jag burkar för 97 kronor och blev lite rädd när jag insåg att jag och Tobias har bälgat i oss all den där bruna sörjan. Å andra sidan kom jag 97 kronor närmare en resa, hahahaha!)

2 kommentarer:

Lisa sa...

Värsta golfspelaren ju! Grymt!!

Monica sa...

Härligt Annika! Jag har lyckats hålla mig från brun sörja sedan jag kom hem. Det känns bra på alla sätt och vis.