tisdag 8 september 2015

Hemma hos grabbarna


Pang tillbaka till verkligheten med en massa aktiviteter och tider att passa. Jag får lite ångest av att tiden går så fort. Redan september, vilket innebär att min föräldraledighet knapras upp lite i sänder. Samtidigt är det en oändlig lyx att vara ledig så här länge som jag faktiskt är. Alltså, det är fruktansvärt onödigt att börja våndas inför jobbstart redan nu, snacka om att INTE leva i nuet!

Jag blir alltid lite smådeppig när jag kommer hem från en resa, det slår liksom aldrig fel. Varför blir det så? Antar att det enda sättet att bota sjukan är att boka en ny resa, men det blir så dyrt i längden...

6 kommentarer:

pilla sa...

Ja det är verkligen det värsta med att komma hem... alltid lusten att ha nya äventyr på g.

Monica sa...

Jag tycker alltid, utan undantag, att det är underbart att komma hem!

Towe sa...

Åh håller med dig, vill helst boka upp resor året om men svårt med bebis och ekonomin :)

Annika/Resfredag sa...

Men vad är definitionen på "hem" för dig Monnah? :)
Pilla och Town, vi är lika på den fronten...

Monica sa...

Jag har olika hem. Hem till Sturkö eller hem till Orem funkar lika bra. Det som är skönt med att komma hemhem, alltså hit, är vardagen. Vi är lika på många sätt, men du gillar äventyr och jag gillar "sammalika" och tycker det är skönt att göra saker som jag känner igen, åka till ställen som jag redan vet jag trivs på och sådär.

John sa...

nike tn
hermes belt
nike trainers
air max 90
gucci outlet
cheap uggs boots
nike sb
air max 95
jordan shoes
christian louboutin shoes
pandora
michael kors outlet
hermes uk
timberland boots
ray ban sunglasses outlet
ray-ban sunglasses
burberry outlet
p90x workouts
instyler curling iron
uggs boots on sale
ed hardy outlet
longchamp outlet
air force 1
uggs on sale
giuseppe zanotti sneakers
adidas shoes uk
timberland boots uk
gucci
lebron james shoes
air jordans
canada goose uk
true religion outlet
2015918yuanyuan