torsdag 27 augusti 2015

Mina onsdagskvällar

Tobias och jag har, ända sedan vi fick barn, varit väldigt måna om vår "ensamtid". För några år sedan drog vi det till sin spets när vi började dela upp semesterveckorna i en ensamvecka för mig och en för honom. En del undrade förmodligen om vi var på väg att skilja oss när jag började slänga mig med uttryck som "kan inte då, det är min vecka med barnen...". 

Nu när hösten drog i gång igen började vi köra med varsin spikad dag i veckan. Nelly är på gång att sluta amma, och tar gärna välling när Tobias ska natta henne. Vilket "Halleluja-moment" det är att komma ut utan bebis. Jag njuter till fullo av mina onsdagar och har en lång lista på vänner jag vill träffa och hänga med under hösten. 

För mig och Tobias är det här upplägget guld värt och jag tror verkligen att det är en av anledningarna till att vi nästan aldrig bråkar. Det minimerar risken för dåligt samvete, underlättar planeringen av veckorna, och gör oss till gladare individer. Två glada individer är en bra grund för ett bra förhållande!

I går åkte jag in till stan och mötte upp Lisa som jag (+ Julia och Nelly) åker till Finland med i nästa vecka. Jag började följa Lisas blogg när vi bodde i Thailand, och har följt henne sedan dess. Hon reser massor, tränar ännu mer och har snart tre barn. Dessutom ser hon ut som en av mina systrar - inte undra på att jag trivs med henne!


Vi tog det säkra före det osäkra och käkade på Vapiano vid Stureplan.
Bilder från Lisa.

3 kommentarer:

Monica sa...

Hehehe, ni umgicks precis som man ska i denna tidsålder! :D

Annika/Resfredag sa...

Vi hade, tro det eller ej, faktiskt bara telefonerna uppe en pytteliten stund för att kolla tider till färjan/biluthyrning och sånt. Då passade vi på att knäppa en bild också. :)

Unknown sa...

Nej men det gjorde vi med förra veckan :) yey