fredag 14 augusti 2015

Mina första skribentuppdrag


I våras när jag var i Taiwan blev jag kontaktad av en person i USA som frågade om jag var intresserad av skribentuppdrag. Det kändes surrealistiskt och alldeles fantastiskt på samma gång. Min kontaktperson hade hittat till Resfredag och tydligen gillat vad hen läste.

Jag kan numera titulera mig inte som bara bloggare, utan också skribent. På riktigt! Mina första artiklar för "Love This City" har nu publicerats i gott sällskap av andra. Sidan bjuder på många riktigt bra tips om Stockholm i kategorierna Eat/Stay/Play/Shop. I mina artiklar kan ni läsa mer om Lydmar Hotel och restaurangen Pastis:

Lydmar Hotel - med känsla för konst

Romantiska krogar - Pastis i Gamla Stan

3 kommentarer:

Birgitta sa...

Va roligt! Grattis:)

Monica sa...

Så glad jag är för din skull! Jag hoppas det blir många fler. Kram!

Annika/Resfredag sa...

Tack! Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse!