söndag 23 augusti 2015

Det där med sömnen


Eller snarare avsaknaden av densamma. Vi har varit bortskämda med en bebis som typ har sovit hela nätterna, med enstaka avbrott för amning. Senaste veckan har varken liten eller stor fått sova många timmar i sträck. Feber, förkylning, allmänt missnöje - och en massa tänder på gång. Det är inte lätt att vara på topphumör då, varken för Nelly eller mig.

I går skickade Tobias ut mig på en golfrunda tillsammans med en kompis fru för att jag skulle få lite tid för mig själv. Blinddate! Och det visade sig bli superlyckat, både sällskapet och spelet. Det var min första niohålsrunda på otaliga år - och det gick faktiskt helt okej. Jag är så förvånad över att jag faktiskt tycker det är roligt, vad är det som har hänt? Ska jag det till slut bli en golfare av mig ändå?