lördag 13 juni 2015

Kvarnängens IP


Tidigt i går morse åkte jag in till stan med Nelly för att ha ett möte med Travel Massive-tjejerna. Det var härligt väder inne i stan. Härligt väder betyder folkmassor! Alla vill ha sin beskärda del av sol och uteserveringar. Själv var jag ganska nöjd över att åka hem lagom till lunch. Tobias slutade tidigt och föreslog att vi skulle åka bort till Kvarnängens IP med barnens cyklar och en fotboll. Sagt och gjort! Och som ni ser finns det absolut fördelar med att bo utanför stan. Tänk att ha en hel idrottsplats för sig själv. Snacka om lyx!


Julia har som mål att lära sig cykla utan stödhjul innan sommaren är slut, och det ser lovande ut. Snart åker stödpinnen där bak bort.


Nelly hejade på, såklart.


Själv blev jag väldigt lockad av att springa intervaller på den fina löpbanan, men tyvärr fick jag med mig en tråkig förkylning hem från Spanien. Det innebär ett trist avbrott från mitt tioveckorsprogram á la "Stora löparboken för kvinnor", men jag gör inte misstaget att springa när jag är sjuk. I stället la jag mig en stund och solade på höjdhoppsmadrassen, inte jättetråkigt det heller.


Barnen hade både hopptävling...


... och springtävling. Jag låg där på min madrass och tänkte att det är precis så här jag vill ha det just nu. En aktiv familj som njuter av blå himmel och strålande sol på en idrottsplan i Nynäshamn. Väl hemma i huset roddade jag och Tobias ihop årets första grillning.  Lyxig avslutning på veckan med andra ord!