tisdag 9 juni 2015

Hemma igen


Swosch sa det, så satt vi på flygplanet hem igen. Tio dagar kändes så fantastiskt långt när vi bokade resan, men tiden går som bekant fort när man har roligt.


Flygresan gick på drygt fyra timmar, vilket kändes som en piss i havet jämfört med resan till Taiwan. Dessutom var vi fyra familjemedlemmar som kunde underhålla vår bebis! Sebbe och Julia klistrade som vanligt med sina klisterböcker som de har fått av sin farmor. De har varit värda sin vikt i guld! Hett tips till er som ska ut och resa med barnen i sommar.


De här stora kidsen sköter sig fantastiskt bra när vi är ute och flyger. Tur för oss alla, det ger mersmak till ännu fler resor framöver. Spanien med familjen Olsson var en höjdare. Nästa år är det dags igen, men då förmodligen utan barn. Resmålet är redan spikat, Slovenien it is!

1 kommentar:

Monica sa...

Ni flänger och far som äkta globetrotters! Snart är det vi som sitter på planet hem. Inte behövs några klistermärken heller, men Suduko och virkning och datorer kommer nog att underhålla våra tonåringar.