måndag 22 juni 2015

Gärdesbeach (och skillnaden mellan två och tre barn)

Jodå, för visst är det en skillnad på två och tre barn. I dag bestämde vi relativt spontant att vi skulle åka in till stan hela gänget. Sagt och gjort? Nej, inte riktigt så enkelt. Först skulle Nelly sova färdigt sin middagslur, därefter äta lunch... och så alla grejer som måste packas! 


Skötväska, extrakläder, vagn. Ja, ni fattar. Med hela bakluckan full av grejer kunde vi äntligen komma i väg. 


Första anhalten var Humlegårdens parklek. Det kändes som något slags studiebesök för hela familjen. Julia var förundrad över att det var så många barn packade på en sådan liten yta. Hon är ingen vidare stadsbrutta tydligen. (Själv var jag förundrad över ankläppar och botoxsprutade ansikten, men det är en annan historia.)


Efter att ha hälsat på vänner med en alldeles nykläckt liten bebis (ljuvligt söt!) drog vi vidare till Gärdet där Tobias skulle vara med på en beachvolleybollturnering. Det är för övrigt ett bra tips för er som gillar att tävla - varje måndag under hela sommaren är det beachturnering "Gärdesbeach" vid Kampementsbadets beachbanor. De kör både dam, herr och mixedlag. Tobias spelade med en kompis som vi lärde känna i Thailand. Han och familjen bor säsongsvis på Koh Lanta, och det spelas en hel del beachvolleyboll där vill jag lova. Både jag och Tobias har den senaste tiden funderat på att köra en favorit i repris, kanske är det dags för en sväng till Thailand igen?

Någon vidare Thailandskänsla fick vi dessvärre inte på Gärdet. Usch och fy så kallt det var. Jag och barnen stannade en match, sedan körde vi hem till Nynäshamn igen. Tobias spelar förmodligen fortfarande, han lär väl ha isklumpar till fötter när han kommer hem igen. Hallå långa, varma sommarkvällar, vi längtar efter er!

2 kommentarer:

Towe sa...

Gud vad vi också hoppas på en vinter i Thailand 2016 :)

Annika/Resfredag sa...

Efter den här sommaren finns det ingen tvekan Towe, vi kör va!? :)