måndag 11 maj 2015

Två gånger är en vana


I början av september är det dags för Tjejmilen, och det här året kan jag inte skylla på att jag är höggravid... Jag har haft en lång uppstartssträcka ska ni veta, träningslusten har inte alls funnits där sedan jag fick barn. Efter förlossningen körde jag flitigt med mammamageappen, men inte så mycket mer. Promenerat har jag gjort, mycket, men några direkta pulshöjare kan vi inte prata om. 

Det ska det bli ändring på!

I lördags körde jag igång med ett tioveckorsprogram från Stora Löparboken av Jessica Almenäs och Lovisa Sandström (aka Lofsan). Under kommande tio veckor ska jag köra tre pass i veckan, med målet att springa Tjejmilen på drygt 56 minuter. Två pass är redan avklarade, "bara" 28 kvar! Hm... Det ÄR en fantastisk känsla när jag väl har bytt om och gett mig av med en pod i öronen. Jag vet ju att jag mår så bra av det här, hur kan jag glömma det mellan gångerna?

4 kommentarer:

Monica sa...

Det får räcka med två PW i veckan! Och yoga. Love.

Alexandra sa...

Vad härligt! Längtar till jag kan börja springa, men får hålla mig till mammamageappen än så länge och långa promenader. Bebisen är ju bara tre veckor gammal. Men den boken har jag tänkt införskaffa också. Lycka till med löpningen och njut av att kunna springa :)

Annika/Resfredag sa...

Det räcker fint Monnah.
Alex, ta det lugnt och i din egen takt. För mig tog det ett halvår som sagt. Kram!

Unknown sa...

Ja, jag tror man glömmer det när man har blodsmak i halsen och är döslut.. hehe :)