fredag 1 maj 2015

Presentregn


Mina gäster hade med sig massor av roliga presenter från Berlin. Gladast blev jag över Europakartan i 3D (!)  från Georelief. Bergkedjorna i Europa liksom "reser sig" från kartan, hur coolt som helst. Jag älskar kartor och kan aldrig få för många. Den här kommer jag att ställa på bokhyllan i köket. J hade också med sig en påse med mitt favoritte - Rooibos/Earl Grey. Det ska jag dricka vördnadsfullt när jag läser romanen "Tshick" som har fått jättebra kritik i Tyskland. (Det var för övrigt J som lärde mig att dricka te när hon bodde hos oss första gången för snart 25 år sedan.)

Barnen blev jätteglada för sina fina vaxkritor från Stockmar - också det en klassiker från Tyskland. 

I dag har njutit av en långpromenad längs havet här i Nynäshamn och i övrigt tagit det ganska lugnt. Sebbe är på kalas i Ösmo Simhall och Julia somnade av utmattning efter att ha gråtit över att hon också ville följa med. Livet är inte alltid rättvist!

3 kommentarer:

Monica sa...

Finfina presenter! Där lyckades du allt bra, J. <3

Anonym sa...

Du hast aber die kunterbunten Zeitschriften vergessen ( ;

Annika/Resfredag sa...

Men just det ja, de glömde jag ju att fota!