onsdag 13 maj 2015

Familjen anno 2009


Jag är på gång att framkalla lite kort. Eller rättare sagt, jag kollar igenom en massa gamla foton, för att förhoppningsvis någon gång komma förbi memory lane och fram till mappen "2015" (istället för att nostalgitrippa tillbaka till alla tusentals kort från 2005 och framåt).

Hur som helst, jag hittade ett foto från Sebbes ettårsdag. Ett år! Nu är han på väg mot sju. Vad hände? Uppenbarligen ganska mycket med tanke på att vi hann flytta tre gånger sedan det här fotot togs på Storängsvägen i Vendelsö. Vi var så himla nöjda med det där stavkaklet minns jag. Håhåjaja. Ett barn hade vi, och ett på jäsning i magen. Peace of cake!

********************

I dag har jag och barnen rensat galna mängder med Playmo. Tanken är att vi ska lägga ut det på Blocket. Råkar någon älska Playmo och vill köpa typ tre flyttkartonger fulla kan ni ju höra av er...

Inga kommentarer: