söndag 1 mars 2015

Vi drar till Teneriffa!




I januari förra året åkte vi tillsammans med våra vänner till Teneriffa. Vi hittade då jättebilliga flygstolar med Ving, en femhundralapp per biljett, och hotellet Regency Country Club bokade vi som vanligt via Hotels.com. Det var en lyckad resa på alla sätt, och vi sa redan då att vi gärna skulle åka tillbaka till Teneriffa framöver.

Sagt och gjort! Under ett par veckor har vi googlat runt på billiga sista minuten-resor, egentligen med siktet inställt på Kap Verde. Fast, när Tobias hittade flygbiljetter tur och retur till Teneriffa för 600 kronor stycket (Ving igen) var det inte så mycket snack om saken. Efter sportlovsveckorna går priserna på resor ner rejält, och eftersom vi ännu inte har barn i skolan passar vi på att resa på "vanliga" skolveckor. Flyget går redan om 10 dagar - vi kommer alltså att spendera min 35-års dag där. Inte illa. Inte illa alls!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Inte illa alls faktiskt! Jag var på Teneriffa när jag var 15/16 och piercade mig i naveln utan mina föräldras vetskap *hehe*

Monica sa...

Kul där. Vilken fö(r)delsedagspresent!

Annika/Resfredag sa...

Ska försöka undvika just piercing-delen Katarina, haha!
Monnah, dina ordvitsar. Love them!

Monica sa...

:D

Anonym sa...

kanske du frågan men visst får man ordna transfer själv då eller kan man köpa till det till någon av vings hotell?

ska kolla på denna typ av resa har nog inte orkat tänka utanför lådan, herregud flygrädda jag krampar bara vid tanken på att boka flygbiljett...
/maya

Annika/Resfredag sa...

Maya, transfer ingår inte men kan köpas till när man bokar resan (eller i efterhand) som tillval.
Vi kommer att hyra bil hela veckan, och hämtar ut den direkt på flygplatsen. Jätteskönt att vara oberoende av bussar etc. och ger oss en annan frihet att upptäcka ön.

Min man är också lite flygrädd, försöker peppa honom med att risken att något händer är extremt liten. Lätt för mig att säga, jag älskar att flyga! Lycka till - det kan absolut löna sig att "tänka utanför lådan".