torsdag 12 mars 2015

Upp och ner


Dagen började fantastiskt, men slutade mindre bra. Jag steg upp tidigt, snörde på mig gympaskorna och medan resten av familjen sov besteg jag ett berg. Inget vidare högt sådant, men tillräckligt för en numera otränad trebarnsmorsa. 

Dagen har varit varm och vindstilla, så Tobias tog Sebbe till öns stora vattenland Siam. Förra året var han för liten, men i år var det alltså dags! Oj vad stolt han var. Hela dagen var de borta - så vi tjejer underhöll oss själva med poolhäng, vändtia (Julia skulle kunna spela vändtia hela dagen om hon fick!), glassätande och promenader. På en av dessa lyckades jag bli av med plånboken. Kreditkort, körkort och cash, puts väck! Jag försöker tänka att det bara är saker, men suck alltså. SÅ onödigt! Har jag tur kanske någon vänlig själ lämnar in i vart fall körkortet på den lokala polisstationen, kollar den som snott/hittat plånboken noga på personuppgifterna kan hen se att jag fyller år imorgon...

2 kommentarer:

Monica sa...

För det är din dag, din dag idag!!! Puss.

FREEDOMtravel sa...

Åh vad trist med plånboken! En massa onödigt krångel, men ibland händer sånt tyvärr, bara bita i det sura äpplet. Hoppas att det löser sig så bra som möjligt!