lördag 14 mars 2015

Sol, vind och vatten


I kväll är det Mello-final i Sverige! Hoppas att samen vinner, det är den enda låten som gör riktigt intryck på mig. Vi skippar Mello och har i stället spelat kort ikväll, hela familjen. Det är en häftig känsla att sitta tillsammans med sina barn och "umgås" på riktigt. Ikväll var det inga sura miner och inga dåliga förlorare i gänget. Framsteg!

Jag började dagen med min hajk upp på berget i närheten, där har man en fantastisk utsikt över havet. Skönt med en stunds meditation, jag älskar den dramatiska utsikten över havet. I dag blåste det rejält på toppen, så pass att jag höll mig borta från kanten. 

(Plånboken har fortfarande inte kommit fram. Vi försökte anmäla förlusten till polisen igår, men det var lättare sagt än gjort! Får ta det i ett eget inlägg någon gång.)

Tack för era grattishälsningar på födelsedagen igår, jag hade verkligen en fin dag som jag kommer att minnas länge. Om jag får välja firar jag nog alla mina födelsedagar utomlands...

2 kommentarer:

Unknown sa...

Verkar alldeles underbart på Teneriffa. :) Inte alls avis :) Jag skippade också Mellon.

Annika/Resfredag sa...

Ja, vi trivs finfint. Battre an Mello!