söndag 8 mars 2015

Packning pågår


Ni som har två barn och tycker det är jobbigt att packa inför en resa? Ni ANAR inte hur bra ni har det! Jag hade fått bra schwung på att snabbt och smärtfritt packa inför våra resor med Sebastian och Julia, särskilt i takt med att de blev äldre och man kunde skippa barnvagn, bilbarnstol, välling, blöjor och så vidare. Nu blir det betydligt knivigare, MEN JAG LÅTER MIG INTE STOPPAS!

Fördelen med att resa med Nelly nu (hon är 4,5 mån) är att jag fortfarande helammar, vilket är bekvämt för både mig och henne. Just välling och barnmat kan vi därför strunta i just den här gången.

Jag brukar vara ute i god tid med packningen, för att undvika onödigt stresspåslag inför resan. Vårt flyg går tidigt på tisdag morgon och redan i fredags började jag så smått att lägga fram högar med kläder/grejer på bordet i vardagsrummet som jag sakta men säkert fyller på, och plockar bort, efter hand. Jag brukar i slutändan ta med ungefär två tredjedelar av alla grejer jag lägger fram...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Inte avis! ;)

Annika/Resfredag sa...

Hehe, inte jag heller...

Monica sa...

Tänk vad mysigt ni ska ha det! Lite packbesvär är det allt värt, eller hur? Hoppas ni får en härlig semester. Kram!

Annika/Resfredag sa...

Ja, det är det verkligen värt. Nu närmar jag mig slutet - yihaaa!