torsdag 15 januari 2015

Vitaminboost


Färgglada tulpaner, apelsinjuiceshots och smoothies, visst är det dags för vår nu?

När jag var hemma i Blekinge förra veckan började jag varje morgon med att göra i ordning en laddning smoothies till oss. Mina föräldrars frys var fylld av hallon, blåbär och röda vinbär från sommarens glada dagar. Tillsammans med kokosmjölk, banan och en skvätt vaniljyoghurt utgjorde denna mix en superlyxig start på dagen. Jag gör vanligtvis en stor laddning och häller upp i glas som jag sätter in i kylen med plats över. När sötsuget sätter in (för det gör det, alltid) är det bara att langa fram ett glas från kylen. Att vi sedan kompletterade just dessa smoothies med amerikanska pannkakor, skagenmackor och äppelkaka är en annan historia...

4 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Låter gott och som en toppenboost! Vi åter också färsk frukt på morgnarna här, med en klick yoghurt. Men det blir äggröra och macka också, för jag är vrålhungrig på morgnarna ;)

Annika/Resfredag sa...

Jag är också superhungrig på morgonen, brukar sluka ett par kokta ägg. Ägg är för övrigt världens bästa (?) livsmedel, funkar till allt!

Monica sa...

Åh, så fint! <3

Annika/Resfredag sa...

Visst är det Monnah! Vi behövde lite roligheter som lättade upp stämningen hemma.