måndag 22 december 2014

Dagen före dagen före dagen i Sälen
Och så var vi här igen! Förra gången vi var här var Sebastian bara 1 år, och vi drog runt honom i pulka. Nu är vi ett par barn rikare. Sälen är sig likt, bra med snö och härligt krispig vinterluft! Resan hit gick över all förväntan, vi lämnade Stockholm runt 08:45 igår och rullade in framför stugan klockan 15. Ett stopp för lunch, och ett annat för amning. Det verkar som att lillan gillar att åka bil lika mycket som sina äldre syskon.

I dag har det varit utomhushäng för hela slanten för Sebbe och Julia tillsammans med Tobias. Att vara i Sälen med en tvåmånaders bebis gör att vissa anpassningar får göras - det lär inte bli så jättemycket skidor för min del. Inte mig emot, utförsåkning är inte min grej. Milt sagt. Utförsåkning är nämligen VERKLIGEN inte min grej, jag börjar nästan darra vid blotta åsynen av en backe. Och, efter förra årets katastrofupplevelse på Tjejvasan längtar jag inte ihjäl mig efter längdskidor. Ska dock ge det ett försök om ett par dagar. Som tur är verkar inte barnen ha fått mina känslor för skidor, tvärtom. I dag var första gången någonsin de stod på ett par slalomskidor, och det gick fantastiskt bra för både Sebastian och Julia. Det värmer ett mammahjärta!

I kväll väntar kortspel, tända ljus och en stor skål med godis. Jag gillar Sälen, det gör jag.

4 kommentarer:

Monica sa...

Jag är så glad för er skull! Hoppas att ni fortsätter ha det lika bra. <3

Annika/Resfredag sa...

Tack, och detsamma! Kram

Anonym sa...

Ich liebe den Anzug ( : Seufz!

Annika/Resfredag sa...

ICH AUCH, danke! LG