torsdag 20 november 2014

Toppform goes babyboom

Förra året uppfyllde jag ett länge efterlängtat mål - genomförandet av en Tjejklassiker. Utan mina vapendragare Challe och Louise hade det inte alls varit samma upplevelse, jag är så glad att vi gjorde det ihop! I samband med att vi anmälde oss till loppen startade vi den lilla Facebook-gruppen "Toppform", en grupp där vi fortfarande hörs i stort sett dagligen för att peppa varandra vad gäller träning, mathållning, och livet i övrigt. Eller ska jag skriva "liven"...?


För efter genomförandet av Tjejklassikern väntade tydligen nya utmaningar för oss alla tre:

Från vänster, Louise (v. 22), Challe(v. 36) och så jag (plus 3 veckor! :) 

Jag var först ut, lagom till jul är det dags för Challe, och någon gång i vår är det Louises tur. Och för L blir det dubbelt upp i form av tvillingar, tjohooo! Vi hade en liten reunion förra helgen och passade på att fota oss (sorry för dålig bildkvalitet, skyll på min iPhone). När vi träffas snackar vi i stort sett alltid träning på ett eller annat sätt. En halvklassiker lockar oss allihop, men först är det fokus att bygga upp våra kroppar efter den påfrestning det faktiskt innebär att vara gravid. Själv har jag börjat så smått med mammamageappen, och kommer snart att köra igång med PT Online. Med tre barn finns inte riktigt tiden att ta sig till gymmet, i vart fall inte än, så för mig kommer det att vara hemmaträning som gäller ett tag framöver. Toppform 2015, ska vi säga så!?

4 kommentarer:

Louise sa...

Du har ju ett visst försprång så Halvvasan 2016 blir nog en utmärkt klassikerstart, eller va säger du?! ;)

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Underbart!

Annika/Resfredag sa...

Louise, om jag bara kan komma över skidskräcken så JA! Ska ju till Sälen i jul, ska se hur mycket ångest som kommer tillbaka i längdspåret...

Underbart indeed Lisa! :)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
nike air jordan
coach outlet
canada goose outlet
pandora
jordan shoes
hermes belts
michael kors outlet
true religion outlet
canada goose outlet
ralph lauren outlet