söndag 2 november 2014

Kläder i miniformat


Jag hade nästan glömt hur roligt det är med kläder i miniformat! Lillan får så många fina presenter från släkt och vänner - en av favoriterna är en pyjamas i ekologisk bomull från Cotton & Button.

Storlek 56 sitter redan tight (hon var stor när hon föddes, 54 cm och nästan 4,2 kg!), vilket innebär att vi redan har börjat använda kläderna i strl 62. Jag skulle helst vilja pausa tiden nu, den här fantastiska bebistiden går såååå fort! Jag har redan fått lägga undan de allra minsta kläderna, och med största sannolikhet kommer de inte användas igen i vår familj. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag numera är TREbarnsmamma. Det är ju ganska galet med tanke på att jag fortfarande är typ 23 år. Eller, hur var det nu!?

5 kommentarer:

Monica sa...

Jag tycker också att kläder i ministorlek är så fina! Fast fortfarande tycker jag att allt annat än "boddysar" är opraktiskt för småbarn. Kommer ihåg att jag ville uppfinna en mjuk skjorta med bodysystem och det har jag hittat här! Skjortkrage är förvisso opraktiskt för små bebishalsar med trippelhaka, men är de bara mjuka så... :D

Annika/Resfredag sa...

Vet knappt när jag ska hinna använda alla fina klänningar, än så länge är det bara bodys som gäller...

Anonym sa...

Unsere Lösung heißt "Schüttle" aus Wolle, z.B. von Selana und dazu eine passende Wollhose. Dann sind die Minis gut verpackt. Und ja, am liebsten Wolle-Seide-Bodies das ganze Jahr!
LG aus der warmen Hauptstadt - immer noch 17 Grad und Sonne!

Anonym sa...

Sorry, Schreibfehler: Schüttli soll es heißen.

Annika/Resfredag sa...

Åh, har precis varit inne på Selanas hemsida. Hjälp, jag vill ju köpa alles!