måndag 10 november 2014

Badmintonlängtan och mammamagen

Gammal bild. För nej, så där ser inte min kropp ut just idag.

Alltså, när regnet står som spikar i backen har jag ingen som helst lust att byta ut soffmyset med lillan mot långa barnvagnspromenader. Inte alls. Under hösten har jag tidigare uppskattat att spela badminton med kompisar. Kroppen är dock inte redo för sådana aktiviteter på ett bra tag. I dag tog jag det första lilla steget tillbaka mot mitt liv som tränande kvinna - genom att ladda ner "mammamage"-appen på vår iPad. Enligt de flesta träningsexperter i Sverige ska detta vara det enda rätta för att sakta men säkert komma på banan igen. Jag ser fram emot att se om och hur det funkar!

3 kommentarer:

Monica sa...

Funkar mammamageappar på tonårsmammor också? :D

Annika/Resfredag sa...

Svar JA! De skriver att den funkar på alla mammamagar, att det aldrig är för sent att aktivera de där musklerna!

Anonym sa...

Oder eben Cantienica ... ( :