söndag 26 oktober 2014

Att karva ur en pumpa...

... är inte så lätt som man tror. Tur att vi har finbesök från Göteborg här som kan hjälpa till! Tobias bror och hans familj är här i några dagar. Barnen har jättekul med sin lille kusin, och vi vuxna blir servade med både mat och barnunderhållning. Jag sitter mest och gosar med lillan - fatta vilken lyx! 

I dag gav jag mig ut med resten av gänget på långpromenad nere vid havet (med mellanlandning för en god fika nere vid hamnen). Lillans premiärtur i vagnen gick utmärkt, men jag känner mig fortfarande lite ringrostig som spädbarnsmamma. Jag är van vid stora barn, och har glömt hur det är att packa en skötväska med ombyte, blöjor och andra nödvändigheter.

I morgon drar våra gäster hem igen, och själva har vi en härlig höstlovsvecka framför oss. Första höstlovet för övrigt, jag är inte van vid att vara mamma till ett skolbarn heller! 

Halloweenpyssel.
Sebbe utnämnde sig själv till förstadesigner...

... och ser väldigt nöjd ut med slutresultatet!