måndag 15 september 2014

Måndag. Say no more.

Bild tagen i förra veckan, med barn på sitt bästa morgonhumör (för ovanlighetens skull).

Barnen var ovanligt lättirriterade hela gårdagen, och när vi gick igenom veckoplaneringen under kvällen gav Tobias oddsen ungefär "10 procents chans" att barnen skulle vara fit-for-fight för skola/förskola idag. Jag valde att ignorera varningstecknen och förberedde allt som vanligt. Tydligen känner Tobias våra barn bättre än vad jag gör. I natt har vi försökt trösta en Sebbe med feberyra och därefter spenderat några timmar sittandes i en fåtölj med en ledsen krupp-Julia. (Stackars både barn och föräldrar!)

Och valet då? Ja, vad säger man... Mina första spontana funderingar:

1.) Jag avundas inte Löfven. Han har ett tufft jobb framför sig.
2.) I min "gamla" valkrets, där jag föddes och spenderade mina första 19 år, fick SD 25, 2 procent av rösterna. Fatta. 25 procent! Det är en ytterst konstig värld vi lever i.

2 kommentarer:

Monica sa...

Japp. Så är det. Hoppas att barnen blir friska fort som vinden! Kramar till er alla. <3

Annika/Resfredag sa...

Tack, tack!