tisdag 30 september 2014

Kameralängtan


Inför "mammaledigheten" finns det massor av projekt jag hoppas kunna ta tag i om tid och ork finns. Under tiden jag var hemma med Sebastian fick jag en systemkamera i födelsedagspresent, och en helt ny värld öppnade sig. I Thailand passade jag på att ta en distanskurs på Jönköpings högskola i "Visuell kommunikation" och lärde mig massor om bildkomposition och andra viktigheter. Däremot tog jag aldrig tag i att lära mig kameran på riktigt. Jag vill också bli bättre på att redigera bilder. Jag har testat lite Photoshop hos min syster, men har hittills varit för snål för att köpa programmet till min egen dator. Det finns med andra ord en hel del saker att skriva ner på önskelistan till jultomten i år: 1) Ny laptop med 2) Photoshop 3) En ny systemkamera (den gamla har en hel del konstigheter för sig, kanske har den thailändska sanden gjort sitt till...)

Förutom en massa dyra prylar hade jag tänkt komplettera önskelistan med ett antal resor. Kap Verde, Kina eller Kroatien, jag nöjer mig med vilket som. Tack tomten.