söndag 21 september 2014

Hej hösten!

2007.

Helgen blev precis så mysig som jag hade föreställt mig, och bättre ändå eftersom tjejerna hade planerat ihop en liten babyshower för mig och min kusin. Jag älskar överraskningar, och särskilt om de är inslagna i fina paket... Bilresan hem från Norrtälje blev dock förfärlig, Stockholmstrafiken gör mig skogstokig! Det tog över 2,5 timme att ta sig från Norrtälje-Nynäshamn. Jag hade typ hunnit flyga till Skottland på den tiden. Suck.

Roligare saker att skriva om är att jag i morgon går in i vecka 38, och därmed påbörjar min sista "officiella" arbetsvecka på bra länge. Veckan efter det kommer jag att ägna till lite praktiskt kontorspyssel, men tanken är alltså att alla surdegar på skrivbordet ska vara hanterade innan fredag. Skönt, och märkligt, på en och samma gång. Sedan är hösten, bebisen och andra roligheter hjärtligt välkomna. Jag är (typ) redo!

Inga kommentarer: