onsdag 10 september 2014

Bloggkärlek!

Min syster Monnah introducerade mig in i bloggvärlden ungefär i samband med att Sebbe föddes, alltså för en sisådär 6 år sedan. Som föräldraledig hade jag helt plötsligt en massa tid att läsa bloggar (och så småningom börja blogga själv). Lagom till att jag skulle börja jobba igen var jag fast i bloggträsket, och det är jag glad för! Några av bloggarna jag följde har för länge sedan tappat mitt intresse, medan andra favoriter hänger kvar än.

Här är några av de favoritbloggare som jag ständigt återkommer till - de som på riktigt förtjänar mitt bokmärke i mobiltelefonen:

Blondinbella. Tja, den här tjejen kräver väl ingen närmare presentation? Jag beundrar hennes målmedvetenhet och gillar hennes tips i stort och smått.

Att vara någons fru. Emma, som driver bloggen, har en alldeles speciell gåva att hantera det svenska språket på ett sätt som gör att jag fastnar. Och som pricket över i:et kompletterar hon med magiska foton.

Trendenser. Jag har egentligen inget naturligt intresse för inredning, men genom att följa Trendenser-Frida under ett flertal år kan jag faktiskt säga att jag numera har någorlunda koll på läget. Proffsig blogg från början till slut, både innehålls- och fotomässigt!

Livet från den ljusa sidan. Lisas blogg har jag följt sedan jag bodde i Thailand. Jag insåg snabbt att vi hade en hel del gemensamt, inte minst vad gäller resor och träning. Nuförtiden umgås vi inte bara i cyberspace, utan ses med jämna mellanrum i olika sammanhang. Hur kul som helst. Och ja, hennes blogg är den perfekta mixen av vardag, fest, träning och resor. Precis min stil!

Lofsan. Lovisas blogg började jag också följa i Thailand, hon inspirerade mig att komma igång med träningen på allvar. På den tiden var hon ännu inte "Lofsan med hela svenska folket", utan en bloggande småbarnsmamma som var genuint duktig på allt som hade med träning att göra. Det har varit fantastiskt roligt att följa hennes resa, och jag är sedan länge en stolt "Lofsian".

Upp och hoppa. Sofia är ytterligare en storbloggare i träningssvängen som jag ständigt återkommer till. Hennes blogg är pepp hela vägen igenom, och dessutom är Sofia urtrevlig i verkligheten!

I fint sällskap av ett gäng starka Lofsianer.
De här grymma tjejerna hade jag aldrig träffat om det inte vore för den förunderliga bloggvärlden, tack för det!

4 kommentarer:

Frida sa...

Men tack snälla! Vad glad jag blev här på morgonkvisten. Kram Frida

Annika/Resfredag sa...

Frida, skulle också lagt till att du är en av få storbloggare som faktiskt återkopplar till dina läsare. TACK! :)

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Vad fin du är, tack snälla!

Och detsamma, du kvalar utan tvekan in i min topp 5-lista!

kram!

Annika/Resfredag sa...

haha, tack Lisa!