onsdag 20 augusti 2014

Jetzt geht´s los

Stuvsta, oktober 2013. Höstlöv och en gräsmatta som gjord för fotbollsmatcher.

Japp, I morgon börjar Sebastian spela i Nynäshamns fotbollsklubb (P-08 och P-07). Nya bekantskaper, ny plan, men samma fotbollsintresse. Jag hoppas att det blir bra. Jag har liksom lämnat över hela den där fotbollsgrejen till Tobias, jag kan fortfarande inte riktigt förlika mig vid tanken på att vara en fotbollsmorsa! Men, det är väl lika bra att vänja sig antar jag. Det lär ju bli en del häng på cuper och annat framöver.

Andra aktiviteter för barnen då? Vi insåg häromdagen, med sorg i hjärtat, att vi inte kommer att hinna med barnkören i Haninge denna terminen. Vi får helt enkelt inte till det med skjutsningar hit och dit när båda jobbar så mycket, och så långt bort, som vi gör. Däremot bor vi numera granne med Kulturskolan här i Nynäshamn, så jag tänkte kolla in vad de har för utbud där.

(Och om någon undrar över mina aktiviteter just nu består de mest i att sitta på ett tåg, jobba, ligga på soffan eller gå promenader. Japp, exakt så spännande ser mitt liv ut just nu!)

2 kommentarer:

Monica sa...

Lycka till med kämparglöden, Sebbe-doo!

Annika/Resfredag sa...

Haha, tack. "Bara" 2 gråtattacker orsakade av den där kämparglöden idag, det går framåt! :)