lördag 26 juli 2014

Tropiska sommarkvällar


Att gå kvälls/nattpromenader här på ön är ett stående inslag för oss som hänger i sommarhuset. Vi hade lika gärna kunnat vara ute och strosa i Thailand, vilka dagar/kvällar/nätter vi får vara med om! Just ikväll bestod sällskapet av min äldsta syrra som vanligtvis bor i USA. Jag älskar att ta igen förlorad tid, det finns ju så mycket att prata om.

Tidigare ikväll åkte Tobias tillbaka till Stockholm, nu börjar hans "ensamvecka" där snabbmat och golf tydligen står högt upp på önskelistan. Själv stannar jag och barnen kvar här nere ett tag till, det finns ingen anledning att ens resa sig från solstolen... Idag har jag inte gjort många knop, det känns lite som att allt går i slowmotion när det är så varmt. Men nej, jag klagar inte. Värme är bra - vi har ju till exempel all anledning att bada mest hela tiden. Till och med jag, badkrukornas badkruka, badar nästan varje dag. Vilken sommar!

Inga kommentarer: