fredag 18 juli 2014

Ännu en semesterdag

Alltså, det här med semester. Att tappa koll på vilken veckodag det är, att äta frukost vid lunchtid, att hänga med släkt och vänner, att läsa böcker på löpande band, och njuta av den ena solnedgången mer fantastisk än den andra. Det gör mig lycklig inifrån och ut! Sent i går kväll lämnade vi Tobias familj efter några fina dagar på Orust, och åkte vidare på vår roadtrip genom Sverige. Vi stannade till på Hafstens camping utanför Uddevalla och hängde ett par timmar med goda vänner som vi lärde känna i Thailand. Sommarspontanitet när den är som bäst!


Någonstans vid 2-snåret inatt anlände vi så äntligen hela familjen till Sturkö, Blekinge, som har bjudit på en soldag utan dess like. Min syster och hennes familj tog med oss på båtutflykt, 


vilket uppskattades till fullo av både stora och små. Jag kommer nog aldrig att bli en sån där båtmänniska på riktigt, men drömmer om att en dag i vart fall kunna lägga till vid en brygga alldeles själv. Japp, på den nivån befinner jag mig, trots att jag har spenderat flertalet av mina somrar i skärgården.


Jag, Tobias och barnen tog en egen liten kvällspromenad - efter att ha stoppat magarna fulla med färska blåbär och hallon som min far måste ha ägnat flertalet timmar åt att plocka. Han är outtröttlig min far, ständigt i arbete.

I morgon, och resten av veckan, väntar tydligen ännu fler soldrypande semesterdagar. Det är bara att tacka och ta emot!

Inga kommentarer: