tisdag 3 juni 2014

Shopping och Skjutning

Jo, typ så har dagen sett ut. Jag grämer mig lite över att vår hyrbil har så lite bagageutrymme, samtidigt kan det vara min plånboks räddning. Att gå in på det stora shoppingmeckat "Target" känns som att gå in i himlen. Bästa köpet blev en Tangle Teezer till Julia för 10 dollar, alltså mindre än 70 kr, hemma kostar den här modellen 120 kr. Tydligen ska den göra underverk för trassligt hår (tack för tipset Lisa!).


Och mer då? Eftermiddagens besök på den lokala skjutbanan var en höjdare. Enligt min svåger kan vi inte åka härifrån innan vi har testat lite Sigsauer och grejer. Jag hade länge planer på att bli polis, så någonstans kändes det här helt rätt för mig. Pistolskyttet var ursvårt, men när vi fick testa gevär med kikarsikte började det hända grejer! Kul grej att testa, men jag är glad att inte var och varannan svensk har ett vapen hemma, som det verkar vara här. Hur många skolskjutningar har vi i Sverige? Just det, inte så många. 


Nu väntar lite uppesittarkväll, sedan ska jag och Tobias packa inför ett par dagars hajk vid Bryce Canyon och Zions Park. Ser verkligen fram emot det!

Inga kommentarer: