torsdag 5 juni 2014

Nercabbat och fler nationalparker

Min syster tog en bild strax innan vi körde iväg igår morse. Roadtrip, bara jag och Tobias, i tre långa dagar. Barnen fick snällt stanna hos syrran och kusinerna, där de stormtrivs bland ankor och höns!

Jag och Tobias har ett gediget schema. Första dagen Bryce Canyon, idag Zion National Park, och imorgon vidare mot the Arches. Naturen vi upplever är storslagen, på alla sätt och vis. Jag, som ändå har rest en del, har aldrig sett något liknande. Vi hajkar flera timmar om dagen. (Och ja, för er som undrar, jag tar det lugnare än i vanliga fall.) Jag är nu 22 veckor gravid, och kan därför inte riktigt rusa på som vanligt...

    (Ett par av dagens vyer i Zion Park.)

Sitter nu på en parkbänk och väntar in Tobias, som är ute på hajken "Angels landing". Det ska tydligen vara något alldeles utöver det vanliga! Bäst idag, för min del, var vandringen "The Narrows" - där man tillbringar större delen av trailen i vatten. Mina trogna följeslagare, de turkosa Nike Free 3.0, får vara med om mycket. Jag kompletterade för övrigt med ett par riktigt sköna Nike Revolution 2 på vårt lokala shoppingcenter i Orem. Priset? 55 dollar. Löjligt billigt. Som sagt, jag skulle förmodligen kunna shoppa ihjäl mig här borta.

Nu ska jag fortsätta njuta av en solnedgång över Zion National Park, förmodligen i sällskap av en påse Dorritos som har legat och väntat i ryggsäcken hela dagen. 

3 kommentarer:

Monica sa...

Glad för er skull!

Towe sa...

Det ser magiskt ut - drömmer också om roadtrip i USA men det får bli när barnet är äldre. Perfekt med barnvakt under resans gång :)

Annika/Resfredag sa...

Ja Towe, vi är såååå tacksamma för barnvakten!