torsdag 15 maj 2014

Vardag...


... med allt det innebär. Havrefras och jordgubbar med ostmackor sitter aldrig fel för att liva upp stämningen lite grand. Paleotänket och träningen får visst stå tillbaka för Skogaholmslimpa och Game of Thrones-marathon.

Annars? Well, just nu jobbar jag både kvällar och helger, är väl mitt uppe i den berömda "majpuckeln". Allt ska göras klart innan sommaren, och eftersom jag dessutom lyxar till det med tidig semester får jag extra bråttom. I slutet av maj väntar en efterlängtad roadtrip till USA, och innan dess värmer jag upp resväskan med en weekend till Amsterdam. Så ja, jag kan gott jobba lite extra hårt nu.

Jag vill också passa på att tacka för alla fina grattishälsningar till Lillasyster. Nu känns det "på riktigt". Magen går inte längre att dölja, och sparkarna blir allt kraftigare. Overkligt, häftigt och spännande! 

2 kommentarer:

Monica sa...

Men när kommer ni då? Vi ligger i startgroparna för planeringen och jag har tappat bort datumet...

Annika/Resfredag sa...

Vi kommer snaaaart! Mailar dig.