lördag 31 maj 2014

Room with a view


Det här är alltså utsikten från min syrras balkong! Vi är framme i Orem, Utah, efter många och långa timmar på vägarna. Barnen är helt fantastiska, med undantag från lite tjuriga miner från Julia då och då har de inte klagat en endaste gång. Vi hade räknat med många kisspauser längs vägen, men det är nog snarare jag än barnen som har bett om att få stanna då och då. Vägarna bjuder på häftiga vyer, särskilt i Nevada och södra Utah.

Vi kom hit någon gång efter lunch igår. Barnens kusiner (snart 18, 16 och 14 år), hade precis haft sina slutprov och var redo att underhålla sina småkusiner. Våra barn har längtat massor efter att få hänga med de coola äldre släktingarna, och det har varit high life sedan vi kom.

Jag var nära att i vanlig ordning däcka på soffan efter middagen, men när min svåger föreslog en minihajk i bergen (Pleasant Grove) vaknade jag till. Barnen stannade med kusinerna, och vi vuxna tog bilen ca 15 min, parkerade, och började sedan knata upp, upp, upp. Min kondition är usel, men glömde av min höga puls när vi nådde ett ca 15 meter högt vattenfall. Wow! Tobias tog en snabbdusch (hu!), och sedan vandrade vi neråt igen. Behöver jag tillägga att jag somnade gott igår kväll? Idag väntar ytterligare hajk, denna gången med hela gänget. Lika bra att bättra på den där obefintliga kondisen en gång för alla...

2 kommentarer:

Ämma sa...

Herregud så vackert! Det ser alldeles magiskt ut, kan tänka mig att det är det också. Följer er med spänning nu!

Annika/Resfredag sa...

Det ÄR magiskt! :) Ser också fram emot följa er resa i Thailand.