söndag 18 maj 2014

Besvikelsen.


Det är söndag, det regnar, jag har (försökt) jobba större delen av dagen, men kommer hela tiden på bra ursäkter att slippa. Dessutom känner jag en enorm besvikelse över det jag trodde skulle blir dagens höjdpunkt. Vi tog barnen till en godisbutik (butik räcker inte, det var snarare en stormarknad för godis!) i Vendelsö igår, för att köpa lördagsgodis. Dessutom bunkrade jag upp med en rejäl laddning svenskt godis till amerikanarna vi ska åka till snart. Jag passade såklart på att köpa en påse till mig själv också, och blev så glad när jag såg denna "Salmiak-Crème". Hallå! Jag älskar salmiak. Och nötkräm. Hur är det då möjligt att innehållet smakade... typ ingenting? Inte gott, inte illa. Bara ingenting, med en konstig bismak. Fy för falsk marknadsföring. Tur att jag köpte några (okej, ganska många) bitar till av välkända favoriter. Man är väl rutinerad!

4 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Har du smakat Polly Rocks? ALltså de salmiaklakrits-pollysarna där är så sjuuuukt goda. Inte minst ihop med de övriga i citron och choklad. Åh!

Annika/Resfredag sa...

Japp, love them! Fast inget går upp emot den röda Polly-påsen...

Kate sa...

Nej va trist! Jag känner ofta att mina förhoppningar inför lakritsnyheter är låga. Än så länge har jag inte blivit exalterad av något annat än ren lakrits. ;)

Annika/Resfredag sa...

Therese, det finns höjdpunkter. Turkisk peppar har lanserat en påse med hårda karameller i färgglada färger. Supergoda!