fredag 25 april 2014

Resfredag: Att resa med lätt packning

"När jag åkte jorden runt som 23-åring reste jag med ytterst lätt packning nerstuvad i en liten Haglöfs-ryggsäck och en axelremsväska. Ett par bikinis, linnen, underkläder och en kjol/shorts/klänning räckte långt. Necessären var minimal (deo, kam, tandborste/tandkräm och solkräm). Jag reste alltid i gympaskor, och spenderade mestadels övrig tid i flipflops.

Några år senare blev jag mamma till en liten Sebastian. Och det där med packning blev helt plötsligt inte lika lätt längre. Välling, burkmat, blöjor, krämer  och tusen ombyten, ingenting kunde bortprioriteras. Eller? Att resa med enbart handbagage blev plötsligt en omöjlighet. Sedan följde barn nummer två, och ja, väskorna fylldes på."


Vill ni läsa mer om hur jag tänker inför det här med packning och att resa med barn? Klicka här och läs dagens inlägg på bloggen Resfredag. Trevlig helg!

Inga kommentarer: