lördag 8 mars 2014

En sån dag.


Ni vet, när varenda rum i huset man kikar in i ser ut.... ungefär så här. Och så vårsolens första obarmhärtiga strålar på det. Vi hade helt enkelt inget val. Fram med trasor, dammsugare - och... flyttkartonger! Ja, plötsligt händer det faktiskt. 6 kartonger har vi packat idag, det känns som en lagom mjukstart. Flyttlasset kommer att gå lite pö om pö fram till i april, känns skönt att inte behöva stressa alltför mycket.

Annars var dagens höjdpunkt tiden vi spenderade ute i trädgården. Tänk att lite sol kan ändra ens sinnesstämning så totalt. Nu finns det ju hopp om livet, på riktigt. Våren, du är efterlängtad!

(Och Mello då? Jodå, Sebastian slocknade efter första låten. Julia dansade loss till Alcazar innan hon också gav upp. Själv höll jag tappert modet uppe och funderade vidare på huruvida Sanna Nielsens eller Ace Wilders låt kommer att stå sig bäst i Europa. Och, så tyckte jag lite synd om Anton Ewald som varit så kaxig inför finalen. Han kan inte må bra i kväll...)

2 kommentarer:

Monica sa...

Själv har jag knappt hört några av de andra låtarna, men jag tror att Sanna Nielsen passar bra för östeuropeerna. Och så kan hon sjunga. Bara det är ju en bonus. Duktigt jobbat, familjen!

Annika/Resfredag sa...

Sjunga är definitivt ett plus i kanten! :)