torsdag 14 november 2013

Over and out!

Portugal, 2010.
Vissa dagar brinner lågan starkare än andra. I dag var en sådan dag! Med morgondagens resa till Irland som morot avverkade jag mina att-göra listor med rasande fart, trots en ganska usel start på morgonen med tågförseningar och andra tråkigheter. Nu, en sisådär 13-14 timmar senare är jag i fas igen. Jobbhögarna är inte fullt lika skräckinjagande, nygjorda matlådor står i kylen (japp, ska jag lämna man och barn hemma kan jag i alla fall ordna ett par middagar till dem), tvätten är struken, dagens träning kirrad, kamerabatteriet ligger på laddning och väskan är packad. Jag har för ovanlighetens skull till och med hunnit måla naglarna. Dublin, here I come!

4 kommentarer:

Monica sa...

Ha det alldeles underbart! Puss och kram.

Annika/Resfredag sa...

I will! :)

Anonym sa...

Vinka till Murrays när du flyger över!/Peter

Annika/Resfredag sa...

Såklart! Gick förbi en pub som heter Murrays här, visste inte att det var den typen av business de sysslade med!