lördag 23 november 2013

Ordningen återställd

Back in the days.

De här kidsen blir roligare och roligare att hänga med ju äldre de blir. "Varje ålder har sin charm" och allt det där, men nog tycker jag att en femårig Sebbe och en treårig Jullan är charmigare än någonsin förr! Visst, söta och gulliga var de ju i yngre åldrar också, men då handlade det mesta om ren omsorg; mata, tvätta, byta blöjor och passa sovtider. I dag var jag och handlade mat med barnen, något som tidigare kunde liknas vid en utmaning i stil med ett maraton. Nuförtiden är det dock två riktiga små hjälpredor som går bredvid mig i butiken. De kommer ihåg vad vi ska handla när jag har glömt, hjälper mig att packa matvaror, och bär grejerna till bilen. Och så alla dessa funderingar och tankar de kommer med. Kanske är jag extra blödig efter nästan en vecka utan dem, men ändå. Jag kan liksom inte låta bli att skryta lite. (Det är väl sånt man sysslar med i bloggar!?)