måndag 11 november 2013

Hon Som Bestämmer

Team Jullan.

Min dotter. Hon vet precis hur hon ska spela mig. Lindar mig kring sitt lillfinger. Bestämmer och domderar. Lirkar och manipulerar. Det är fascinerande hur hon kan spelreglerna bättre än mig. På något märkligt sätt är det alltid hon som vinner, trots att jag har strategin utarbetad från start. Grattis Jullan. Du är en värdig vinnare i följetongen mamma vs. dotter. Kanske kan du lära din gamla morsa ett och annat vad gäller härskartekniker och annat matnyttigt!?

2 kommentarer:

Monica sa...

Ojojoj! Hon kanske tillhör Den Nya Sortens Kvinna, hon som inte behöver en man. (Jo, de är ju alla maktlystna, ojämlika och våldtäktsmän, kom ihåg att lära henne det.)

Annika/Resfredag sa...

Just ordet maktlysten får visst Jullan stå för i det här fallet! :)