lördag 2 november 2013

Första november och dags för julmusik

Jag hade satt en datumgräns för mig själv i år - ingen julmusik före den 1 november. Nu kan inget hindra mig längre! Peter Jöbacks julalbum "Jag kommer hem igen till jul" ljuder med hög volym från högtalaren, och nu längtar jag mer än någonsin. Jag är en total juljunkie, på alla plan. Det finns ingen bättre period på hela året än just december. Julbak, tisslande och tasslande, adventkalendrar, lussekatter och så alla dessa ljus. Åh! Fast något pepparkaksbak har det inte blivit, än. Jag får nöja mig med att titta på bilderna från förra året, och åter igen konstatera hur mycket ens barn hinner växa på ett endaste år. Jag får också passa på att slå ett slag för en fantastisk julblogg som drivs av en bekant till mig. Surfa in på Scandinavian Christmas och jag garanterar julkänsla som räcker hela vägen in i december.


Inga kommentarer: