torsdag 3 oktober 2013

Veckans träning (v.39)


Bullar, bananer och bautanöjd med min beninsats i backarna. Så sammanfattar jag förra veckans träningshöjdpunkt i form av Lidinö Tjejlopp - tillika SISTA loppet i min Tjejklassiker!

Tisdag: Casall T.O.D. Shoulder shape (15 min) och cykling (15 min)
Torsdag: Löpning med backintervaller (25 min)
Söndag: Lidingö Tjejlopp 10 km (1 h 53 sek)

Flera av mina vänner har frågat mig vad jag ska ha för träningsmål nu, och om det inte känns lite tomt efter att ha uppfyllt Tjejklassikern. Och jo. Visst känns det tomt. Vad gäller framtida träningsmål försöker jag just nu bara njuta av det faktum att jag har uppfyllt ett av mina livsmål! Den övergripande planen framöver kommer vara att upprätthålla mina tre träningspass i veckan. Det känns som en utmärkt plan. Inte ett enda lopp är inplanerat nästa år. Märkligt. Någon Halvklassiker blir det dock inte! Och ingen vanlig Klassiker heller för den delen. I alla fall inte nästa år...