söndag 20 oktober 2013

Veckans träning (v. 41 och 42)


Jag får flera frågor om vad jag ska göra nu, när jag är klar med Tjejklassikern. I veckan fick jag ett utskick från Stockholms Marathon som raggade deltagare. Men nej. Långdistans lockar inte alls. En kompis föreslog "polarexpedition", det lockar 1000 gånger mer... Sanningen är att jag ligger ganska lågt vad gäller planering inför framtiden just nu. Jag jobbar på att leva i nuet, och uppskatta vardagen. Även i nuet behövs dock träningsmål, i mitt fall består det av att genomföra (minst) tre pass i veckan. Har man barn får man dessutom flera "bonuspass" i veckan!

Vecka 41
Onsdag: löpning varvat med 10 x backintervaller (30 min)
Lördag: löpning 5 km
Söndag: badminton (60 min)

Vecka 42
Tisdag: Qigong (40 min)
Torsdag: löpning  (20 min)
Lördag:  löpning med backintervaller (35 min)

Jag har fortfarande inget kort på gym, däremot har jag investerat i ett klippkort på Enskedehallen för badminton. Det är så fantastiskt roligt! Förra veckan fick jag och min badmintonpartner en duvning av en tjej som varit SM-elit i sin åldersklass. Ojoj, jag har mycket att jobba på kan jag säga! Men nu vet jag i alla fall vart jag ska börja! :)

3 kommentarer:

Louise sa...

tre gånger i veckan är ett fantastiskt mål. Heja dig!

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Säg till om du får inställd badmintondate någon gång - jag agerar gärna stand-in :)

(För övrigt - tough Viking!!)

Annika/Resfredag sa...

Kul Lisa, jag säger absolut till! Tough Viking känns inte riktigt som min grej, i alla fall inte i år. Jag får helt enkelt kolla in hur du och Hanna gör, och sedan ev satsa nästa år!? :)