onsdag 14 augusti 2013

Veckans träning (v. 32) och Midnattsloppet


Fram tills för ett par dagar sedan hade jag inga planer på att springa Midnattsloppet. Tänkte att det fick vara lugnt på loppfronten ett tag. Sedan kom världens bästa Lisa och erbjöd en startplats via hennes jobb. Och, en sådan chans får man ju inte missa. Om inte annat får jag ta lördagens lopp som ett formtest inför Tjejmilen om några veckor. Jag har tränat ganska flitigt under hela sommaren, främst löpning, men jag har faktiskt inte kommit iväg på ett enda långpass (för min del innebär det mer än 7 km). På lördag får jag ett kvitto på hur långt de där träningspassen egentligen tar mig. Innan året är slut vill jag under 55 min på milen. Jag har inte sådana förhoppningar inför lördagen, startar i en sen startgrupp och vet av erfarenhet att det blir riktigt trångt och stökigt långt bak i leden.

Förra veckans träning då? Jo. Tre pass: (och ja, räknar 15 min som ett pass)

Onsdag: Löpning (40 min)
Fredag: Backintervaller 10 min uppvärmning, därefter 10 x backintervaller (ca 150 m), avsluta med 10 min jogg
Söndag: Casall T.O.D #2 "Shoulder shape" 15 min

Ses vi förresten på Midnattsloppet på lördag? Ser ni någon i neongrön tröja kanske det är jag... eller någon av de andra typ 32 999 st som är anmälda... Lycka till!

3 kommentarer:

pilla sa...

Vad kul! Jag ska också spontanspringa på lördag - det är ju fest! Hoppas vi ses. Jag tar också grön tröja :)

Alexandra sa...

Jag ska springa! :) "See" you

Annika/Resfredag sa...

Jaaaa, vad kul Pilla och Alexandra! Ses i det gröna vimlet då... Kör hårt!