söndag 4 augusti 2013

Mjukglass på Piccadilly Circus...


... en perfekt paus i solen, för att sedan strosa vidare längs Londons gator. Självklart shoppades det en del också (hallå, hur kan man låta bli i denna stad?).  Höjdpunkten under gårdagen var dock musikalupplevelsen, musik, dans och sång gör vem som helst på gott humör. Mycket var slutsålt, men "We will rock you" hade några få platser kvar. Jag är egentligen inget stort fan av Queen, men här kunde jag inte låta bli att ryckas med. Jag gick motvilligt erkänna att det nog var tur ändå, att biljetterna till "Dirty Dancing" var slut. Den här resan sopar helt enkelt mattan med mina förutfattade meningar!

I kväll åker vi tillbaka till Sverige, jag och T har ju ett viktigt uppdrag att utföra. Säga vad man vill om roadtrips i England, men treårskalas är Grejen. Hipp hurra för Julia!

2 kommentarer:

Monica sa...

Grattis Julllllaaaaan! Ha det kul! ❤

Annika/Resfredag sa...

Tackar, tackar!