tisdag 9 juli 2013

Veckans träning (v. 27)


Veckans träningshöjdpunkt? Lätt fråga. Vansbro Tjejsim var betydligt roligare än jag hade föreställt mig. Jag har fortfarande lite svårt att tro att det verkligen är gjort, att jag numera kan bocka av ett av mina stora livsmål. Lidingöloppet, Tjejvasan, Tjejvättern och Vansbro - it is done!

Måndag: Springa 5 km (35 min), därefter 45-30-15 armhävningar/plankan
Tisdag: Vila
Onsdag: Simma (20 min)
Torsdag: Spinning (55 min)
Fredag: Vila
Lördag: Simma 1000 m (27 min 26 sek)
Söndag: (Välförtjänt) vila

Annars då? Sommar, sol, lata timmar och sena nätter. Trots att det finns massor av tid över till att träna, är det svårare än jag trott att ta mig tiden. Min facebook översvämmas av hurtiga personer som stiger upp i gryningen för att avnjuta tidiga löprundor i sommarsolen. Till och med min man stiger upp kl 6 för att gå upp och spela golf. Själv är jag vanligtvis inte den som brukar sova länge, men den här sommaren har varit ett undantag. Jag älskar mina sovmorgnar! Det är inte förrän någon gång efter lunch jag ens börjar tänka tanken på att dra på mig löparskorna. I veckan åker jag hem till Blekinge - då blir det bootcamp med släkten på Sturkö. Det har jag längtat efter ända sedan förra sommaren!

Inga kommentarer: