fredag 28 juni 2013

Resfredag: Träna på semestern

Inte ett endaste filter eller ens lite redigering - bara ett fantastiskt Islandsljus, glada färger och en schyst systemkamera.
Sommar! Semester! Resor! Dessa fantastiska ord behöver inte betyda uppehåll från träningen, snarare tvärtom. Är det någon gång det finns tid och möjlighet att träna är det väl just då, just nu. Den färgglada kavalkaden på hotellsängen fanns med i min packning till Island. Hotellet vi bodde på hade ett fräscht gym som vi såg till att utnyttja, och vi fick dessutom tillfälle att simma i spa-avdelningens lyxpool. (Med poolens 39 grader kanske inte förutsättningarna för Vansbrosimmet om en dryg vecka var desamma, men ändå. Simning som simning, right?) Träningspassen i gymmet och poolen såg vi till att varva med ridning och promenader.

Så, denna resfredag får tipset bli att inte glömma träningskläderna i sommarens packning. Det kommer alltid att dyka upp tillfällen för träning. Energin efter ett bra träningspass gör dig både piggare och gladare - och kommer att framkalla ett extra glow i hyn som inte ens den bästa bronzern i världen kan ge dig!

Inga kommentarer: